Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, afirmă, vineri seară, că Guvernul Orban inventează motive pentru angajarea răspunderii, din cauză că este ”incapabil să-şi onoreze promisiunile făcute în campania electorală” şi face referire la OUG 51/ 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incapabil să-şi onoreze promisiunile făcute în campania electorală, Guvernul Orban inventează motive pentru angajarea răspunderii. Ultimul pe listă, decontarea transportului şcolar! Deşi, prin liderul de grup, a solicitat - şi a obţinut - introducerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr.51/2019, Ludovic cel Bun la Toate (mai puţin la respectarea promisiunilor făcute propriului electorat!) ne anunţă pompos că Guvernul său îşi va asuma răspunderea pe abrogarea acestui proiect. Total surprinzător, anunţul vine după ce, chiar în această săptămână, guvernul PNL nu s-a obosit să-şi trimită reprezentanţii de la Ministerul Dezvoltării în Comisia de Transporturi, pentru a-şi susţine punctul de vedere, respectiv amendamentele propuse chiar de colegii din propriul partid. Şi aceasta în condiţiile în care membrii PSD din respectiva comisie s-au pronunţat pentru susţinerea integrală a amendamentelor depuse”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Alfred Simonis.

Acesta susţine că Ludovic Orban nu este la ”prima încercare de ocolire a promisiunilor făcute propriului electorat şi inventarea unor motive pentru angajarea răspunderii, altele decât cele promise, pe principiul Ludovic, fă-te că lucrezi”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Chiar în urmă cu câteva zile, acelaşi Guvern Orban anunţa angajarea răspunderii pe Legea Bugetului de stat, pentru ca a doua zi, realizând neconstituţionalitatea şi implicaţiile unui asemenea demers, să renunţe la idee”, a mai scris Alfred Simonis.

Premierul a anunţat, vineri, că Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru abrogarea OUG 51/2019.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.