Liderul deputaţilor AUR George Simion a anunţat joi, într-un mesaj video pe Facebook, că îşi va dona lunar 90% din indemnizaţia de parlamentar pentru o cauză civică sau cazuri speciale. El a adăugat că va face acest lucru în toată perioadă de 4 ani de legislatură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campanie electorală pentru că ar fi fost interpretat greşit. Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ, prin acest clip video, că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Timp de 4 ani voi face acest lucru public în fiecare lună. Mi-au spus că nu putem face multe lucruri aici din Parlament, că nu avem forţa necesară. Eu cred mult în puterea exemplului. Eu cred mult în voi şi în capacitatea noastră de a ne mobiliza şi tocmai de aceea acesta este un exemplu pe care vreau să îl dau”, a explicat George Simion, într-un mesaj video postat joi pe Facebook.

El a mai spus că va face apel la oameni pentru susţinerea cauzei civice respectiv pentru care îşi donează acest procent din salariul de parlamentar.

„Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele. Vreau să mă bazeze pe voi când ne implicăm într-un caz, în sensul în care voi face apel şi la voi să susţineţi cazul respectiv şi cauza respectivă. Aveţi încredere în voi. Am făcut multe împreună când eram pe stradă, când nu aveam decât puterea cuvântului nostru. Acum, prin decizia voastră suntem în Parlamentul României şi trebuie să schimbăm împreună România”, a completat Simion. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.