Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a afirmat, vineri, că majoritatea membrilor din două organizaţii PNL din judeţ, din localităţile Munteni şi Jorăşti, s-au înscris în ALDE, în replică liderul PNL Galaţi susţinând că Dima "spune numai aberaţii" şi "se laudă cu pleava".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Dima a declarat, într-o conferinţă de presă, că majoritatea membrilor PNL din localităţile Munteni şi Jorăşti s-au înscris în ALDE.

"Fostul viceprimar şi secretarul organizaţiei vin împreună cu cea mai mare parte din organizaţia Munteni şi s-au transferat în cadrul organizaţiei ALDE. Nu facem decât să arătăm şi să demonstrăm că reprezentăm alternativa liberală concretă, clară, atât în judeţul Galaţi, cât şi la nivel naţional. În mod constant vin colegi din PNL alături de noi, dar ca organizaţie, ca membri, oameni care îşi pierd calităţile de aleşi, este a doua organizaţie, după cea de la Jorăşti. De la Munteni este vorba despre cei doi - fostul viceprimar şi secretarul care sunt în curs de a aduce toată organizaţia. Cred că e vorba de 50 de membri activi; doi au venit alături de noi într-o primă fază, fostul viceprimar şi secretarul organizaţiei. Nu îmi doresc să vină toţi consilierii din PNL pentru a nu rămâne ei cu zero în momentul de faţă", a spus Dima.

El a adăugat că în localitatea Jorăşti au trecut de la PNL la ALDE circa 120 de membri. Dima nu a putut spune însă câţi membri are în momentul de faţă filiala ALDE Galaţi 

întrucât, potrivit acestuia, încă se fac evaluări ale membrilor, existând inclusiv excluderi din partid, cum este cazul directoarei societăţii de transport public în comun din municipiul Galaţi, Transurb, Genica Totolici.

În replică, liderul PNL Galaţi, George Stângă, a afirmat, telefonic, că preşedintele ALDE Galaţi "spune numai aberaţii" întrucât nu sunt persoane cu funcţii importante care să fi părăsit PNL în ultima perioadă, adăugând că au existat excluderi din partid după rezultatele slabe obţinute de organizaţia de la Munteni.

"Fostul viceprimar de la Munteni nu mai este consilier local, a fost exclus şi i s-a retras sprijinul politic după rezultatele slabe de la alegerile de anul trecut. Dima spune numai aberaţii şi se laudă cu pleava, cu cei de care am vrut să scăpăm, iar la Jorăşti primarul şi viceprimarul sunt alături de noi. Nu pot comenta aberaţiile pe care le debitează acest individ care nu e altceva decât un reprezentant al bufonului Tăriceanu, marioneta lui Liviu Dragnea", a afirmat liderul PNL Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.