Liderii USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au anunţat, vineri, că au primit mandat să ceară, în şedinţa coaliţiei, retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîţu. În caz contrar, se va depune moţiunea de cenzură ”în cel mai scurt timp”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit mandat pe care-l vom transmite şi astăzi la ora 6 la şedinţa de coaliţie. Mandatul este să solicităm în coaliţie demisia sau retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Cîţu, ca să putem continua în aceeaşi formulă în coaliţie”, a afirmat, vineri, Dacian Cioloş, la finalul şedinţei Comitetului Politic al USR PLUS.  

Potrivit acestuia, dacă Florin Cîţu va rămâne premier, USR PLUS va depune moţiunea de cenzură.  

”Dacă acest lucru nu se va întâmpla, avem un mandat foarte clar să depunem moţiunea în cel mai scurt timp”, a adăugat Cioloş.  

La rânul său, Dan BArna a precizat că au participat aproape 400 de lideri ai USR PLUS din întreaga ţară la şedinţa în care s-a luat decizia.  

”Mandatul este foate clar: solicităm coaliţiei înlocuirea premierului. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă - moţiunea de cenzură, având toată susţinerea USR PLUS”, a afirmat Barna.  

Şedinţa coaliţiei este programată la ora 18.00.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.