Liderul filialei Sector 1 a RE:START Romania Ciprian Ciceu propune ca strângerea de semnături şi votul pentRU alegerile locale din 27 septembrie să se desfăşoare prin intermediul Blockchain.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform RE:START ROMANIA,.Ciprian Ciceu – liderul RE:START al Sectorului 1 Bucureşti – propune o soluţie revoluţionară în contextul alegerilor care se apropie.

Pentru o gestionare cât mai clară, mai facilă şi mai transparentă a procesului de strângere de semnături şi de vot, RE:START ROMÂNIA ipropune ca toată „acţiunea” să se desfăşoare cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, şi anume prin intermediul Blockchain”.

„Blockchain-ul ne salvează de hârtii şi semnături cu pixul, identifică persoana, deci nu mai pot vota şi cei decedaţi, eficientizează procesul de strângere semnături şi vot, asigură transparenţă totală, securizează imbatabil toate datele cetăţenilor şi creează astfel un precedent tehnologic care nu poate porni decât de la cea mai activă şi mai dornică entitate care îşi doreşte schimbarea profundă a României: RE:START ROMÂNIA”, a argumentat Ciprian Ciceu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.