Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, crede că fostul lider al partidului Victor Ponta nu ar avea viitor politic într-o altă formaţiune. Ca exemplu în acest sens l-a dat pe Mircea Geoană, cu constituirea ”partidului de la Dăbuleni” al cărui fotoliu de preşedinte ar putea fi liber, în opinia sa, chiar pentru Victor Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul social-democraţilor vasluieni, Dumitru Buzatu, consideră plecarea lui Victor Ponta din PSD către un alt partid ca un eşec. Drept exemplu în acest sens este dat Mircea Geoană, care a condus PSD şi care apoi şi-a constituit Partidul Social Românesc (PSRo), formaţiune a cărei stituaţie este incertă în momentul de faţă.

”Mă leagă mulţi ani de activitate de Victor Ponta, ani în care am crezut că este un om inteligent şi unul valoros din punct de vedere politic. Evident că, după declaraţiile acestuia din ultima perioadă, această convingere începe să se clatine. Nu cred că Victor Ponta ar avea un viitor politic serios în altă formaţiune politică. Totuşi, dacă ceva îl împinge către acest gest, vreau să-i reamintesc faptul că experienţa aceasta a fost consumată de către domnul Mircea Geoană la partidul de la Dăbuleni şi s-ar putea ca locul să fie liber acolo”, a declarat, marţi, pentru News.ro preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În ultimele sale declaraţii publice şi postări pe reţelele de socializare, Victor Ponta a dat de înţeles că ar intenţiona să părăsească PSD din cauza modului în care conduce formaţiunea actualul lider Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.