Liderul PSD Sibiu, Ovidiu Sitterli, a declarat, duminică sear[, că "dacă se confirmă rezultatul dat de exit-poll-uri, este un rezultat foarte bun”, care obligă social-democraţii să ducă la bun sfârşit programul cu care au reuşit să câştige "încrederea alegătorilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, Ovidiu Sitterli, a declarat presei, duminică, după închiderea urnelor, că este mulţumit de rezultatul obţinut de către social-democraţi.

"Acest rezultat ne obligă să ducem la bun sfârşit programul nostru de guvernare care se va constitui în contractul social între noi şi alegători, pentru că am primit încrederea alegătorilor pe ceea ce am propus în campania electorală. Este un rezultat pentru care noi am muncit, dar revin, nu a fost o competiţie. Este un rezultat dat pe o muncă, pe munca realizată de către specialiştii noştri, în programul de guvernare şi aşa cum am spus, trebuie ca programul de guvernare să se realizeze, să fie pus efectiv în practică în aceşti patru ani. Sunt convins că guvernul Partidului Social Democrat îl va duce la îndeplinire, pentru că este un program foarte bine articulat, îndreptat către cetăţeni şi care răspunde nevoilor cetăţenilor”, a declarat Ovidiu Sitterli.

Acesta a precizat însă că, în ceea ce priveşte rezultatul pe care PSD l-a obţinut în judeţul Sibiu, rămâne "rezervat”.

"Daţi-mi voie să rămân rezervat. Totuşi, tot timpul m-am aşteptat să fie PSD pe primul loc în judeţ. Niciodată nu acceptăm lucrurile altfel”, a mai declarat Sitterli.

Ovidiu Sitterli a candidat primul pe lista PSD Sibiu pentru Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.