Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, aflat pe primul loc pe listele pentru Camera Deputaţilor, a declarat, la închiderea urnelor, că speră ca rezultatele exit-poll-urilor să fie cele corecte, adăugând că voturile “trebuie să fie păzite foarte bine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La închiderea urnelor, liderul social-democrat le-a mulţumit buzoienilor, din sediul partidului, pentru că au ieşit la urne, spunând că PSD se va ţine de promisiunile din campania electorală.

“Aş dori să mulţumesc buzoienilor în numele întregii echipe a PSD, în numele familiei PSD de la Buzău, sperăm ca scorul de la exit-poll să fie şi cel final, mai este de muncă, încă sunt oameni în secţiile de vot. Dorim să aibă grijă ca aceste voturi să fie păzite foarte bine. Vreau să promit buzoienilor că ce am promis şi la alegerile locale şi la cele generale, PSD la Buzău se va ţine de cuvânt. Vreau ca primarul Toma şi preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu să facă o echipă şi împreună cu echipa de parlamentari să fie o echipă care să nu aibă alt interes decât interesul buzoienilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat, după închiderea urnelor, că echipa PSD, care a câştigat alegerile parlamentare, va face tot posibilul pentru a realiza şi duce la bun sfârşit cât mai multe proiecte pentru buzoieni.

"Mulţumesc buzoienilor pentru votul dat azi, un vot pentru o Românie prosperă, pentru stabilitate, noi acum trebuie să fim responsabili pentru votul primit de la cetăţeni, aşteptăm în linişte rezultatul final, noaptea asta va fi destul de lungă, dar cu siguranţă s-a văzut clar că cei care au făcut bine, care au gândit româneşte au câştigat alegerile. Împreună cu echipa de parlamentari, cu domnul Toma, cu mine, cu ceilalţi primari şi cu parlamentarii noştri sperăm să aducem cât mai multe proiecte pentru cetăţeni. Sper şi sunt sigur să nu vom decepţiona”, a declarat Neagu, la închiderea urnelor.

PSD a obţinut 45,8% din voturi, PNL -20,8 %, iar USR -9,2 % la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 20.00, în timp ce la Senat scorurile sunt PSD - 45,3%, PNL -20,7% şi USR -9,3. PSD a obţinut 45% din voturi, PNL - 21%, iar USR - 8% , potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, făcut la comanda PS News şi prezentat de Antena 3. Au mai trecut pragul electoral, potrivit exit poll-ului, ALDE-6%, UDMR-6% şi PMP-6%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.