Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu, susţine că premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie să demisioneze, adăugând că ”România nu poate să rămână dominată de obsesiile personale ale lui Dragnea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rezolvarea crizei interne a coaliţiei este strict răspunderea partidelor din care este alcătuită şi de aceea Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea trebuie să demisioneze, pentru că dânşii sunt direct responsabili de generarea acestei situaţii sensibile pentru România. România nu poate să rămână dominată de obsesiile personale ale lui Liviu Dragnea. La câteva luni de guvernare, o ţară întreagă constată că PSD nu are nicio treabă cu guvernarea, nu-i preocupă programul de guvernare, nu-i preocupă politicile publice sau planul de a aşeza lucrurile în acea ordine corectă care să genereze prosperitate ţării”, a spus Cristi Romanescu, într-un comunicat de presă. 

El a mai susţinut că PSD şi ALDE nu merită să fie la guvernare ”pentru că acţiunile de până acum pot fi caracterizate prin cuvintele: iresponsabilitate şi instabilitate!”  

”În loc să se preocupe de buna guvernare a României, preşedinţii se concentrează pe reglare de conturi, între grupuri interne de interese şi   răzbunări mărunte.  Au dovedit timp de şase luni că interesul lor central nu este îndeplinirea promisiunilor din campania electorală, ce trebuie să facă pentru români şi România, ci cum să o boicoteze”, se mai arată în comunicatuil transmis de Romanescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.