Liberalii au decis luni, în şedinţa conducerii partidului, că vor vota Legea pensiilor şi în Camera Deputaţilor, au transmis surse liberale. În plus, PNL consideră că sunt limite peste care nu vor accepta să treacă, şi anume respectarea angajamentului faţă de salariile din educaţie şi măsurile care ţin de Sănătate dar şi menţinerea unui buget mare pentru investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liberalii au decis luni, în şedinţa conducerii partidului, că vor vota Legea pensiilor şi în Camera Deputaţilor, arătând că PNL a majorat pensiile cu 405 în trei ani şi punctul de pensie de la 1265 la 1785, dar insistă ca majorarea să fie sustenabilă. 
 
Coducerea PNL a mai discutat că sunt limite peste care nu vor accepta să treacă, şi anume respectarea angajamentului faţă de salariile din educaţie, luat în luna iunie precum şi măsurile care ţin de Sănătate.
 
Potrivit liberalilor, menţinerea unui buget mare pentru investiţii este obligatoriu. 
 
În şedinţa BPN au fost prezenţi şi lideri ai conducerii ALDE. LIderul PNL, Nicolae Ciucă a transmis că îşi propune ca PNL să devină axul în jurul căruia se va coagula dreapta românească. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.