Liberalii reuniţi în şedinţa conducerii partidului vor ca echipa de negociere a partidului să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliţie, precum şi un pact de necolaborare cu AUR, au precizat surse liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul discuţiilor din interiorul şedinţei PNL s-a propus ca echipa de negociere să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliţie, precum şi un pact de necolaborare cu AUR. 

Preşedintele Nicolae Ciucă a transmis liberalilor că nu PNL este generator de discuţii.

”Putem sa înţelegem ca sunt alte discuţii, ok, dacă sunt negociem. Dar nu a fost corect sa aibă loc nişte discuţii, care nu au vizat funcţii absolut deloc şi sa se arunce fake news-ul ca noi am vrea posturile cuiva”, le-a spus acesta liberalilor. 

Premierul Nicolae Ciucă îşi depune mandatul pe 26 mai, au precizat surse politice. Liderul PNL nu vrea să preia portofoliul Apărării însă se gândeşte la varianta de a fi vicepremier în noul Executiv.

Cele două partide din coaliţie, PSD şi PNL, care s-au reunit în şedinţe, la Parlament, vor decide ce ministere vor fi comasate, o şedinţă a coaliţiei de guvernare urmând să aibă loc miercuri.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.