Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu spune că nu a decis încă dacă va candida pentru o funcţie în PSD la Congres, afirmând că depinde dacă va hotărî să candideze la Primăria Craiova. "În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei", spune Vasilescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată, duminică seară, într-o conferinţă de presă, dacă va candida pentru o funcţie de conducere în PSD, la Congresul partidului, Vasilescu a răspuns: "Nu am luat încă această decizie".

"Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua - dacă voi candida sau nu la Primăria Craiovei. În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei", a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a fost primar al municipiului Craiova din 2012 până în ianuarie 2017, când a demisionat întrucât fusese învestită ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale în Guvernul PSD.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.