Fostul ministru al Muncii din guvernarea PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, joi, la Parlament, unde au loc negocierile PNL, PSD şi UDMR pentru formarea guvernului, că ea nu consideră că ar trebui înfiinţat un minister al Familiei şi că nici nu ştie dacă aceatsă propunere a fost făcută la modul serios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că este cazul, nici nu s-a pus problema pană acum. Nu ştiu dacă această propunere a fost făcută la modul serios”, a spus primarul Craiovei. 

Ea a arătat că după discuţiile de joi pe capitolul Muncă dintre reprezentanţii PSD şi cei ai PNL cel mai probabil se va ajunge la o "situaţie de mijloc" în privinţa măsurilor sociale care vor fi incluse în programul de guvernare. 

"Eu mă gândesc că până la urmă vom reuşi să ne compatibilizăm şi să ajungem undeva la o situaţie de mijloc în ceea ce priveşte programul de guvernare. Asta nu înseamnă că noi vom scădea acel procent de 11% (pentru majorarea pensiilor - n.r.)”, a spus Vasilescu.

Ea a precizat că în mod clar PSD nu va renunţa la Legile 153 şi 127, privind salarizarea şi pensiile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.