Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că a votat ”pentru un Parlament eficient, care să dea României un guvern competent, care să gândească româneşte”, ea îndemnându-i pe craioveni să iasă la vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasilescu a votat la secţia nr. 123 de la Liceul CFR din Craiova, unde a venit împreună cu fiul său şi cu sora sa, dar şi cu colegi din PSD. 

"Am votat pentru un Parlament eficient, care să dea României un guvern competent, care să gândească româneşte, care să se preocupe de România în principal, care să se gândească la firmele româneşti, la ţăranul român, la muncitorul român, la pensionarul român. Şi cred că azi vom avea o zi foarte frumoasă, am văzut foarte multă lume ieşind la vot încă de dimineaţă. Cred că vom avea o participare mai mare decât la alegerile din 2012 pentru Parlamentul României şi asta nu poate să mă facă foarte optimistă în ceea ce priveşte rezultatul", a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, la ieşirea de la vot.

Ea i-a îndemnat pe alegători să meargă la urne.

"Îi îndemn pe toţi craiovenii, pe care i-am văzut deja în număr foarte mare la vot, să nu rateze acest moment pentru că este foarte important, inclusiv pentru oraşul nostru, pentru judeţul nostru, ceea ce se va întâmpla astăzi", a precizat Lia Olguţa Vasilescu. 

Lia Olguţa Vasilescu deschide lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.