Doi reprezentanţi ai PSD, Lenuţa Cornea şi Oliviu Buzgău, au fost aleşi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare, marţi, după ce liberalii care ocupau aceste funcţii s-au retras.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întrunit într-o şedinţă extraordinară convocată de îndată, Consiliul Judeţean Satu Mare a hotărât astăzi eliberarea din funcţiile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare a domnilor Ioan Rus şi Cristian Valer Beşeni, reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal", au anunţat reprezentanţii CJ Satu Mare, printr-un comunicat de presă transmis marţi.

Decizia a fost luată cu voturile a 23 de consilieri judeţeni din totalul de 33.

Ulterior, a fost convocată o nouă şedinţă extraordinară de îndată, pentru alegerea noilor vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare. Noii vicepreşedinţi, propuşi de Partidul Social Democrat şi votaţi de 23 de consilieri judeţeni, sunt Lenuţa Cornea şi Oliviu Buzgău din partea Partidului Social Democrat.

"Consiliul Judeţean Satu Mare este motorul dezvoltării judeţului Satu Mare, lucru demonstrat în ultimii ani. Dezvoltarea judeţului se poate face doar atunci când toţi partenerii susţin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, o parte din conducerea PNL Satu Mare a susţinut o politică a dezbinării şi distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor din judeţ, proiectele acestora sunt puse în pericol şi subordonate interesului şi obiectivelor personale ale unei singure persoane. În urma acestui demers ieftin şi politicianist, au de pierdut doar cetăţenii judeţului Satu Mare. Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi primăriile din judeţ să colaboreze pentru dezvoltarea comunităţii este nevoie de o echipă la judeţ, de o majoritate în consiliu şi de un parteneriat cu primăriile, pentru ca proiectele să fie duse la bun sfârşit şi să fie atrase noi finanţări şi investiţii", a afirmat Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

Consiliul Judeţean Satu Mare "aduce mulţumiri domnului Ioan Rus pentru întreaga activitate desfăşurată timp de 6 ani în cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare, perioadă în care a avut o contribuţie importantă în derularea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din judeţul Satu Mare", mai scrie în comunicat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.