Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, actul normativ care are modifică legea 409/2002 privind înfiinţarea Universităţii „Danubius” din Galaţi, în sensul schimbării denumirii în „Universitatea Internaţională Danubius”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 409/2002 privind înfiinţarea Universităţii „Danubius” din Galaţi în sensul schimbării denumirii universităţii în „Universitatea Internaţională Danubius”. Iniţiativa este a Ministerului Educaţiei ca urmare a manifestării de voinţă a Universităţii „Danubius” din Galaţi.

Aspectele care ţin de modificarea denumirii acestei instituţii vor fi transpuse n noul plan strategic al universităţii, în care redenumirea instituţională va avea un rol important pentru a dobândi o vizibilitate mai mare în mediul universitar intern şi internaţional, dar şi pentru consolidarea legăturii dintre învăţământul superior şi societate, sporirea atractivităţii la nivel naţional şi internaţional.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.