Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, spune că luni a fost chemată la partid şi i-au fost puse în faţă documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local pe care l-ar fi obţinut. Ea anunţă că se retrage din funcţiile deţinute în ALDE, spunând că le urează succes colegilor săi de la Sectorul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Le mulţumesc tuturor cetăţenilor Sectorului 1 care mi-au acordat votul şi încrederea lor! Sutele de ore petrecute alături de ei în aceste luni m-au învăţat că cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect şi onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au transformat-o într-o campanie de vest sălbatic, uitând că oamenii aspiră la vestul civilizat!”, scrie Laura Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Ea mulţumeşte Alianţei Liberalilor şi Democraţilor care i-a încredinţat această candidatură, la mai puţin de un an de la intrarea sa în politică.

”Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă şi mi-a pus în faţă documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local, obţinut în urma acestor alegeri! Îi mulţumesc şi persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci!”, precizează Chiriac.

Laura Chiriac menţionează că rezultatul pe care l-a obţinut la Sectorul 1 a fost mult sub aspiraţiile sale, dar că este tot ceea ce s-a putut obţine cu un buget infim de campanie şi cu mii de kilometru parcurşi pe jos şi fără compromisuri.

”Pe de altă parte, este cel mai bun scor obţinut de un candidat ALDE în Bucureşti! Le mulţumesc celor care şi-au arătat statornicia, fie ea şi provizorie, faţă de mine! Până la viitorul proiect, politic sau nu, mă voi retrage din funcţiile deţinute în ALDE, urându-le succes colegilor mei de la sectorul 1 şi având credinţa că mandatul lor de consilieri locali va fi călăuzit de nevoile şi interesele oamenilor care ni s-au plâns de opacitatea şi dispreţul unei administraţii profund corupte!”, mai scrie Laura Chiriac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.