Lansarea oficială a candidaţilor PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare s-a desfăşurat într-o sală neîncălzită a Casei de Cultură din municipiul Vaslui, primul candidat pe lista pentru Camera Deputaţilor spunând că ”e foarte frig”, iar liderul formaţiunii liberale, Alina Gorghiu, stând îmbrăcată cu paltonul şi cu o eşarfă înfăşurată în jurul gâtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea candidaţilor PNL din judeţul Vaslui a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură ”C. Tănase” din municipiul Vaslui, care nu a fost încălzită pe parcursul desfăşurării evenimentului.

Doi dintre candidaţii au reclamat frigul din sală, iar liderul PNL, Alina Gorghiu, prezentă la eveniment, a stat îmbrăcată cu paltonul şi a purtat o eşarfă în jurul gâtului.

”E frig, e foarte frig în sală. Înţeleg că şi în luna martie a fost la fel. Probabil că directorul pesedist al insituţiei (n.r.- Casa de Cultură) consideră că în aceste condiţii trebuie să ne desfăşurăm noi activitatea. Probabil că ne consideră nedemni de lumea lor”, a declarat fostul prefect de Vaslui Daniel Olteanu, primul pe lista de candidaţi PNL la Camera Deputaţilor.

Casa de Cultură ”C. Tănase” Vaslui nu mai beneficiază de doi ani de încălzire în sistem centralizat, fiind deconectată de la reţea. În aceste condiţii, conducerea instituţiei a recurs la montarea de centrale termice proprii, de capacitate redusă, care încălzesc însă doar o parte din birourile şi sălile de cursuri ale clădirii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.