Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a transmis sâmbătă, la Congresul PNL, un mesaj din partea patidului pe care îl reprezintă, în care a afirmat că Uniunea Democrată a Maghiarilor din România va fi întotdeauna o platformă politică bazată pe dialog, indiferent dacă va fi în opoziţie sau la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România are nevoie de o forţă puternică politică de dreapta care ştie să reprezinte în deciziile politice naţionale oamenii de dreapta. Avem nevoie de o forţă politică de dreapta puternică care ştie să militeze pentru statul de drept, care este foarte bine definit de Consiliul Europei”, a afirmat deputatul UDMR.

El a arătat că „democraţia românească are nevoie de PNL ca un partid puternic, care indiferent dacă este la guvernare sau este în opoziţie, ştie să lupte pentru valorile europene”.

Attila Korodi a ţinut să sublinieze faptul că UDMR va fi întotdeauna un partid deschis dialogului, indiferent că se află la guvernare sau în opoziţie. „UDMR, ca reprezentat politic al unei comunităţi de 1,2 milioane de suflete, va fi întotdeauna o platformă politică bazată pe dialog. Indiferent dacă în viitor veţi fi în opoziţie sau la guvernare, indiferent dacă noi suntem în opoziţie sau la guvernare, reiterăm crezul nostru că trebuie să avem un dialog între noi spre binele ţării, spre binele comunităţilor pe care le reprezentăm, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local”, a conchis liderul deputaţilor UDMR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.