UDMR se distanţează de PNL şi USR în problema revocării conducerii Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor Uniunii, Attila Korodi, declară la RFI că nici Liviu Dragnea, nici Florin Iordache nu au fost revocaţi de la conducerea forului legislativ, aşa cum susţine opoziţia, pentru că regulamentul nu a fost respectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă, din perspectiva UDMR, Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi, Attila Korodi a răspuns: „Nu, deloc. A fost o tragicomedie. Nu, pentru că poţi să revoci numai dacă respecţi regulamentul. Vă daţi seama că acea şedinţă în care spun partidele de opoziţie că a fost revocată (conducerea Camerei Deputaţilor - n.r.) este o şedinţă fără stenogramă, fără nimic, cu ridicare de mână a unor deputaţi, care nu ştim câţi erau şi cum erau. Nu poţi să duci în derizoriu chiar în halul acesta procedurile. Eu cred că opoziţia dacă are interesul şi mai ales PNL are interesul să schimbe preşedintele Camerei şi oricând opoziţia poate să aibă acest interes, atunci ori schimbă regulamentul, altă cale nu prea va găsi (...). Poate nici Caragiale n-a putut să conceapă o situaţie atât de hilară”.

Opoziţia susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi de la conducerea Camerei Deputaţilor, în timp ce reprezentanţii puterii spun că acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât nu s-a respectat regulamentul Camerei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.