Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă marţi la Palatul Cotroceni, de la ora 19.00, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului a avut mai multe întâlniri la Cotroceni în aceste zile, principala temă fiind strategia campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după discuţia cu miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii, cu tema „Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate naţională”, că Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusă aprobării într-o şedinţă CSAT pe care o va convoca în perioada următoare. MApN va gestiona depozitele de vaccinuri. Conform preşedintelui, vaccinul anti-COVID a devenit speranţa noastră de a ne întoarce cât mai curând la o viaţă normală şi, oricât de greu ne-ar fi, trebuie să avem răbdare, să respectăm măsurile de prevenţie.

El a anunţat că vaccinarea se va realiza la locul de muncă pentru personalul din domeniul sănătăţii şi prin centrele de vaccinare fixe şi mobile, echipe mobile, reţeaua de medicină de familie şi centre drive-through pentru celelalte categorii de populaţie.

Toate informaţiile oficiale vor fi comunicate pe un site special, dedicat campaniei, a mai spus preşedintele Iohannis.

Comitetul naţional de coordonare a avut deja discuţii atât cu organizaţiile profesionale, cât şi cu asociaţiile de pacienţi şi îşi propune în continuare să deruleze o serie de întâlniri cu corpul medical, dar şi cu reprezentanţii mass-media.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.