Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, că a avut discuţii cu premierul Nicolae Ciucă despre bugetul pe 2022, şi că nu va fi un buget de mare cheltuială, dacă va trebui să ne încadrăm în deficitul pe care ni l-am propus. Potrivit şefului statului, bugetul trebuie să fie unul realist, clar şi bine fundamentat, şi dacă va fi construit aşa cum sunt promisiunile, nu va avea nicio problemă să îl promulge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre bugetul pe 2022, Klaus Iohannis a răspuns: ”Haideţi mai întâi să vedem primul draft al acestui buget, nu va fi un buget de mare cheltuiială, fiindcă, dacă va trebui să ne încadrăm în deficitul pe care ni l-am propus, şi vrem, va fi nevoie de un buget foarte realist”.

Şeful statului a arătat că a discutat în câteva rânduri cu premierul Nicolae Ciucă, despre acest lucru, şi este, cel puţin la nivel de Guvern, clar că bugetul trebuie să fie unul realist, clar şi bine fundamentat. 

”Asta este ceea ce aştept eu de la acest buget, şi evident dacă va fi construit aşa cum sunt promisiunile, nu văd acum nicio probemă în a promulga un astfel de buget”, a mai afirmat Iohannis.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.