Preşedintele Klaus Iohannis sărbătoreşte anul acesta Paştele la Sibiu, şeful statului urmând să meargă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime” din municipiu. Cel mai probabil, şeful statului va merge împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul trecut, preşedintele a sărbătorit Paştele ortodox în Bucureşti, unde a asistat, alături de soţia sa, la slujba de Înviere de la Patriarhie. De asemenea, şeful statului a făcut, în ziua de Paşte, o vizită militarilor români dislocaţi în Afganistan.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, se află astăzi (duminică – n.r.), împreună cu Carmen Iohannis, în teatrul de operaţii din Afganistan, unde se întâlneşte cu militarii români aflaţi în misiune în această ţară”, a informat, la acea vreme, Administraţia Prezidenţială.

Anul trecut, de Paştele Catolic, soţii Iohannis au petrecut sărbătorile la Sibiu, cei doi participând la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.