Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj, cu ocazia Congresului PNL, în care afirmă că România are nevoie azi, mai mult ca oricând, de partide puternice, unde nu doar liderul este puternic, ci unde democraţia internă este reală şi există dezbatere. Şeful statului a susţinut că o formaţiune puternică va convinge imediat că exercită puterea nu pentru liderii săi sau pentru apropiaţii lor, ci pentru cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi doresc şi preşedintele Iohannis îşi doreşte acest lucru, ca această energie să se transforme în zilele, lunile şi anii viitori în proiecte pentru România şi pentru cetăţenii acestei ţări. România are nevoie azi, mai mult ca oricând, de partide puternice. Prin partid puternic nu înţelegi însă un partid unde liderul său este puternic, ci un partid unde democraţia internă este reală, unde există dezbatere, unde toate resursele partidelui sunt folosite la potenţialul lor maxim”, se arată în mesajul lui Klaus Iohannis, transmis de consilierul său Laurenţiu Ştefan.

În opinia şefului statului, „un partid puternic înţelege preocupările, grijile, nevoile şi aspiraţiile electoratului său şi răspunde articulând programe şi politici publice eficiente şi responsabile”.

„Un partid puternic oferă, în acelaşi timp, cetăţenilor o viziune pentru România, arată clar de ce vrea puterea şi ce va face cu ea, un partid puternic va convinge imediat că exercită puterea nu pentru liderii săi sau pentru apropiaţii lor, ci pentru cetăţeni şi comunităţile lor, pentru a intări postura României în plan regional, european şi în lume”, a conchis Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.