Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru decorarea ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul de decorare a Excelenţei Sale domnul Adrian Zuckerman, ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

”Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul mandatului său în România, precum şi pentru implicarea substanţială în dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre ţara noastră şi Statele Unite ale Americii, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Mare Cruce Excelenţei Sale domnului Zuckerman Adrian, Ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Pe 14 decembrie 2019, Adrian Zuckerman a preluat îndatoririle de ambasador al Statelor Unite în România

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.