Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru acreditarea lui Dănuţ-Sebastian Neculăescu în calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, reprezentant permanent al României la NATO şi şef al Delegaţiei Permanente a României la NATO, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, şeful statului a mai semnat două decrete pentru eliberarea din funcţie a doi magistraţi, ca urmare a pensionării.

Astfel, preşedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Cluj-Napoca aEcaterinei-Elena Pîrvu – pensionare, la data de 17 ianuarie 2022 şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a Danielei Constantin – pensionare, la data de 17 ianuarie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.