Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, înaintea participării la Consiliul European, că certificatul COVID, ”într-un timp rezonabil de scurt, trebuie să fie la dispoziţia cetăţenilor europeni”, aceasta fiind una dintre temele discuţiei. ”Trebuie să avem grijă să nu ducă la discriminări între cetăţenii europeni”, a apreciat preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem o discuţie despre evoluţia pandemiei şi sunt 2 teme care şi pentru noi au o importanţă deosebită: prima temă este certificatul COVID, certificatul digital care, într-un timp rezonabil de scurt trebuie, să fie la dispoziţia cetăţenior europeni”, a declarat preşedintele Klaus Iohani, luni, înaintea participării la Consiliul European.

Şeful statului apreciază că acest certificat este ”un lucru bun.

”Cred că este un lucru bun, acest certficat, va înlesni libera crculaţie, însă, sigur, trebuie să avem grijă ca acest certificat să nu ducă la discriminări între cetăţenii europeni”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis participă luni şi marţi la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.