Şeful statului Klaus Iohannis i-a transmis vineri, într-un mesaj pe Twitter, preşedintelui SUA Donald Trump şi primei doamne Melania Trump „recuperare rapidă”, după ce cuplul prezindenţial de la Casa Albă a fost confirmat cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cele mai bune urări preşedintelui Donald Trump şi Melaniei Trump pentru o recuperare completă şi rapidă”, a scris Klaus Iohannis, vineri pe Twitter.
 
Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a anunţat vineri, într-un tweet, că a fost testat pozitiv cu covid-19, dar şi soţia sa, Melania, şi că intră în carantină la Casa Albă.
 
Melania Trump, a scris pe Twitter, la scurt timp după ce preşedintele a anunţat că amândoi au fost diagnosticaţi cu Covid-19, că şi-a amânat toate angajamentele şi i-a îndemnat pe americani să aibă grijă să fie în siguranţă.
 
Trump prezintă „simptome uşoare” de covid-19, boala cauzată de noul coronavirus SARS-CoV-2, în urma unui test pozitiv, a declarat vineri un oficial de la Casa Albă, relatează Associated Press (AP) şi The New York Times (NYT).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.