Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că este necesară o revizuire şi modernizare a Constituţiei, însă realistic vorbind, nu consideră că este posibil politic până în anul 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că este nevoie de o revizuire a Constituţiei în sensul modernizării ei, însă trebuie să fim realişti. Constituţia nu se revizuieşte de un grup de tehnicieni şi este un proces politic amplu, care în final ajunge în faţa poporului, care trebuie să se exprime prin referendum. Noi ştim că aceste proceduri sunt foarte complicate, sunt greu de pus în practică şi în acest sens o să îmi exprim o opinie care poate vă surprinde: da, cred că este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei şi nu, nu cred că este posibil politic până în 2024”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre subiect, marţi la Cotroceni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.