Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi la panelul „Schimbărilor climatice şi sustenabilitatea comunităţilor vulnerabile”, de la Sharm El-Sheikh. Discuţiile au vizat adaptarea la efectele schimbărilor climatice, răspunsul la dezastre naturale şi sistemele de avertizare timpurie pentru situaţii de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi (marţi - n.r.), la panelul dedicat «Schimbărilor climatice şi sustenabilitatea comunităţilor vulnerabile», am discutat despre adaptarea la efectele schimbărilor climatice, răspunsul la dezastre naturale şi sistemele de avertizare timpurie pentru situaţii de risc”, a scris Klaus Iohannis, marţi pe Twitter.

Şeful statului participă, luni şi marţi, la Summitul implementării climatice, care va avea loc în contextul celei de a 27-a Conferinţe a Părţilor Convenţiei Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27), la Sharm El-Sheikh, Egipt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.