Preşedintele Klaus Iohannis are, miercuri, o videoconferinţă cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi cu un grup de lideri europeni, discuţiile vizând coordonarea la nivelul UE în contextul pandemiei de COVID-19, obiectivele climatice ale Uniunii, relaţiile Uniunii Europene cu Federaţia Rusă şi cele cu Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoconferinţa are loc în pregătirea reuniunii Consiliului European din 24-25 mai, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Reuniunea a fost convocată de către preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

"Agenda discuţiilor se va concentra asupra unor subiecte legate de coordonarea la nivelul UE în contextul pandemiei de COVID-19, obiectivele climatice ale Uniunii, relaţiile Uniunii Europene cu Federaţia Rusă şi cele cu Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord”, a menţionat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.