Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Versailles, că postura NATO pe Flancul Estic, soldaţii americani care au venit în România, Grupul de Luptă şi multe alte chestiuni vor fi pe agenda discuţiilor cu vicepreşedintele american Kamala Harris. Iohannis o primeşte pe Harris vineri, la Palatul Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Postura NATO pe Flancul Estic, soldaţii americani care au venit în România, Grupul de Luptă şi multe alte chestiuni vor fi pe agenda discuţiilor de mâine, dar asta voi detalia mâine după întâlnire”, a declarat joi, la Versailles, Klaus Iohannis, întrebat despre consultările pe care le va avea cu Kamala Harris, vineri, la Bucureşti.  

Potrivit programului oficial, vicepreşedintele american va fi primit, la ora 14.00, de preşedintele Klaus Iohannis, iar la 15.30 sunt programate declaraţii comune de presă.  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.