Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, referitor la atacarea la Curtea Constituţională a legii privind carantina, că este ”optimist”, întrucât au fost atacate doar două articole.” Dacă se vor declara neconstituţionale, cred că de data această Parlamentul nu îşi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege”, a afirmat şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce părre are despre atacarea a CCR a legii privind carantina şi a afirmat: ”Am mai avut o decizie a CCR când legea carantinei a fost scoasă din funcţiune. Din păcate PSD a tras prea mult de timp. De data aceasta au fost atacate doar două articole şi sunt destul de optimist în ce priveşte evoluţia. Dacă se vor declara neconstituţionale, cred că de data această Parlamentul nu îşi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege”.

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituţională prevederile articolului 8 din legea privin carantina, referitor la ”izolarea într-o unitate sanitară sau la o locaţie alternativă ataşată unităţii sanitare”, dar şi pe cele referitoare la detaşare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.