Campania de vaccinare anti-COVID trebuie să fie un succes şi, ca atare, este o chestiune de securitate naţională, a afirmat vineri preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat că a convocat pentru luni o întâlnire pe această temă, cu ministrul Apărării, ministrul de Interne şi ministrul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi, ca atare, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională”, a afirmat preşedintele.

El a anunţat că, în acest scop, a convocat o întâlnire, pentru luni, şedinţă la care vor participa, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi ministrul Sănătăţii şi vor fi clarificate toate aspectele care ţin de campania de vaccinare din perspectiva unei chestiuni de securitate naţională.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut mai multe întâlniri cu specialişti pe tema vaccinării anti-COVID, la finalul cărora a transmis că Valeriu Gheorghiţă, medic la Spitalul Militar Central, va fi coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional.

De asemenea, preşedintele a precizat că săptămâna viitoare va fi făcută publică strategia de vaccinare anti-COVID 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.