Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că NATO are capacitatea de a face faţă oricăror ameninţări şi provocări, prezente sau viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi militari, Voi sunteţi expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliaţi, de a colabora şi de a ne coordona pentru a îmbunătăţi securitatea noastră comună.  Avem deplină încredere în dumneavoastră şi în capacitatea Alianţei de a face faţă oricăror ameninţări şi provocări, prezente sau viitoare!  Vă doresc succes în misiunile pe care le veţi îndeplini!”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, unde l-a primit pe regele Belgiei, Philippe.
 
El i-a mulţumit regelului Belgiei pentru contribuţia importantă a militarilor belgieni la prezenţa NATO în România.
 
„Majestatea Voastră, vă adresez mulţumirile României pentru contribuţia importantă a militarilor belgieni la prezenţa NATO din ţara noastră.  Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi în efortul nostru comun de a consolida securitatea spaţiului euroatlantic şi siguranţa cetăţenilor noştri! Bine aţi venit în România!”, a conchis şeful statului.  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.