Preşedintele României, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au vizitat marţi Centrul Aminata Mbaye-Grand-Yoff, fondat de Asociaţia Senegaleză pentru protejarea copiilor cu deficienţe mintale (ASEDEME), el afirmând că au fost foarte impresionaţi de întâlnirea pe care am avut-o cu copiii din centru şi că România va sprijini eforturile Asociaţiei de a le oferi acestor copii o viaţă mai bună şi un viitor mai bun, prin facilitarea integrării lor în societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Am fost foarte impresionaţi de întâlnirea pe care am avut-o astăzi la Dakar cu copiii cu deficienţe mintale de la Centrul Aminata Mbaye - Grand-Yoff, fondat de Asociaţia Senegaleză pentru protejarea copiilor cu deficienţe mintale (ASEDEME). România va sprijini eforturile Asociaţiei de a le oferi acestor copii o viaţă mai bună şi un viitor mai bun, prin facilitarea integrării lor în societate”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis într-o postare pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis ajunge marţi într-o vizită oficială în Senegal, ultima din cadrul turneului din Africa, el urmând ca marţi şi miercuri să aibă un program mai relaxat, care include şi o vizită într-o insulă aflată în patrimoniul UNESCO, iar joi să fie primit de preşedintele Republicii Senegal, Macky Sall, la Palatul Prezidenţial, să asiste la inaugurarea Casei Naţiunilor Unite din Senegal şi să viziteze Muzeul Civilizaţiilor Negre din Dakar. Şeful statului va avea şi o întâlnire cu foşti studenţi din Senegal care au studiat în România.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.