Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, despre acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Lucian Bode, că e adevărat că acolo sunt probleme şi aceste probleme trebuie luate foarte în serios, el arătând că are încredere în PNL şi în Bode că vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic. Personal mă aştept ca cel puţin până la rocadă să se iau o decizie in acest sens, a mai spus şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din câte am înţeles din spaţiul public nu chiar aşa a spus comisia, dar e adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate foarte in serios şi eu am încredere în PNL şi în domnul Bode că vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, întrebat cum comentează verdictul Universităţii din Cluj-Napoca privind plagiatul lui Lucian Bode.

”Eu personal mă aştept ca cel puţin până la rocadă să se ia o decizie in acest sens”, a mai spus preşedintele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.