Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, în cadrul declaraţiilor de presă comune cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, despre acuzaţiile de corupţie de la nivelul Parlamentului European, că este clar că trebuie să fie anchetate, aşa cum scrie la carte, fără prea multe amenajamente politice, iar procurorii trebuie lăsaţi să îşi facă treaba, el arătând că i-a transmis preşedintei Parlamentului European că o susţinem 100%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O chestiune complicată, neaşteptată este scandalul care a izbucnit acum câteva zile în Parlamentul European, legat de acuzaţii de corupţie şi vreau să spun public că am spus şi doamnei preşedinte că o susţin, o susţinem 100%”, a spus preşedintele.

Klaus Iohannis a arătat că ”felul direct, corect, deschis şi ferm în care a abordat aceste chestiuni este cu siguranţă calea corectă, pentru că Parlamentul European în ansamblu îşi face treaba foarte bine, UE, în ansamblu, rezolvă problemele”.

”Atunci când sunt găsite situaţii în care sunt persoane care nu fac ceea ce se aşteaptă electoratul de la ele, e clar că trebuie să fie anchetate, aşa cum scrie la carte, fără prea multe amenajamente politice. Procurorii trebuie lăsaţi să îşi facă treaba”, a mai spus şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.