Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea Luminiţei-Teodora Odobescu în funcţia de consilier prezidenţial, din data de 30 noiembrie, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 10 noimebrie, şeful statului a semnat decretele pentru rechemarea a cinci ambasadori, printre care şeful Delegaţiei Permanente a României pe lângă NATO, Stelian Stoian şi şefa Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, Luminiţa Teodora Odobescu.

Conform site-ului MAE, Luminiţa Odobescu a urmat studiile Facultăţii de Comerţ - Academia de Studii Economice, Bucureşti, în perioada 1987 - 1992, apoi în anul 2003 a obţinut doctoratul în relaţii economice internaţionale - Academia de Studii Economice, Bucureşti.

Din septembrie 2015 până mai recent a fost Reprezentant Permanent al României la Uniunea Europeană şi înainte de asta consilier de stat pentru afaceri europene şi politică externă– Cancelaria prim-ministrului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.