Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru ratificarea Memorandumului de Înţelegere între Guvernul României şi Organizaţia Naţiunilor Unite privind contribuţia cu resurse la misiunea multidimensională integrată de stabilizare în Mali (MINUSMA), semnat la New York pe 30 martie 2020, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În vederea rambursării costurilor misiunii de către ONU este necesară intrarea în vigoare a Memorandumului de înţelegere prin care se stabilesc termenii şi condiţiile administrative, logistice şi financiare care privesc furnizarea de personal, echipament şi/sau servicii în sprijinul operaţiunilor ONU”, arată expunerea de motive a propunerii legislative iniţiate de către Executiv.

Şeful statului a mai promulgat legea pentru acceptarea Amendamentului adoptat la cea de-a cincea Conferinţă a Părţilor, la Lillafüred, la 12 octombrie 2017, la Convenţia-cadru privind protecţia şi dezvoltarea durabilă a Carpaţilor, adoptată la Kiev, la 22 mai 2003.

Preşedintele României a promulgat şi actul normativ pentru ratificarea Acordului de instituire a Fundaţiei internaţionale UE-ALC, semnat la Santo Domingo, la 25 octombrie 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.