Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 116/2020 pentru completarea ordonanţei Guvernului 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte, precum şi pentru aprobarea plăţii cotizaţiei anuale ce decurge din calitatea de membru a României în cadrul Fundaţiei Europene pentru Tineret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se aprobă plata cotizaţiei în valoare de 39.540 euro la Fundaţia Europeană pentru Tineret, aferentă anului 2020”, prevede actul normativ, iar „pentru anii următori, plata cotizaţiei se face prin hotărâre a Guvernului”.

Senatul a adoptat proiectul de lege pe 21 august 2020, în calitate de prim for sesizat, iar pe 24 februarie a fost aprobat, decizional, de către Camera Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.