Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, actul normativ pentru modificarea şi completarea legii 374/2013 privind utilizarea sistemelor destinate blocării şi întreruperii radiocomunicaţiilor în perimetrele unităţilor din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea promulgată de către şeful statului modifică şi completează legea 374/2013, în scopul extinderii aplicării actului normativ la nivelul tuturor unităţilor din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi la nivelul tuturor spaţiilor unde desfăşoară activităţi persoanele private de libertate.

Astfel, actul normativ prevede crearea posibilităţii achiziţionării şi a altor servicii sau echipamente care să contribuie la diminuarea utilizării de către persoanele private de libertate a serviciilor de comunicaţii electronice furnizate prin intermediul undelor radio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.