Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri cu a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, a transmis Administraţia Prezidenţială, la solicitarea News.ro. Rapelul pe care l-a făcut şeful statului vine la 21 de zile de la prima doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Preşedintele s-a vaccinat şi se simte bine”, a informat Administraţia Prezidenţială, vineri, la solicitarea News.ro. 

Pe 15 ianuarie, Klaus Iohannis a făcut prima doză de vaccin anti coronavirus la Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Ulterior, el a declarat că este o procedură simplă, nu doare, că vaccinul este sigur, eficient şi a recomandat tuturor vaccinarea.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să  subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea.  Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat atunci şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.