Şeful statului Klaus Iohannis a avut, joi, o discuţie la telefon cu preşedintele Consiliului European Charles Michel despre principalele teme care vor fi abordate la Summitul Consiliului din perioada 30 - 31 mai şi anume sprijinul umanitar şi financiar pentru Ucraina, securitate alimentară, energie, securitate şi apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În pregătirea reuniunii extraordinare a Consiliului European din 30 - 31 mai, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut astăzi o convorbire telefonică cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cu privire la principalele subiecte de pe agenda Summitului: sprijin umanitar şi financiar pentru Ucraina, securitate alimentară, energie, securitate şi apărare”, arată o postare pe pagina de Twitter a şefului statului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.