Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus că n-a fost “o treabă uşoară“ susţinerea Guvernului Dăncilă. ”Eu gătesc din ce am în bucătărie. Nu eu aduc în cămara aceste elemente”, făcând aluzie la structura Parlamentului după votul din 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a fost întrebat, în cadrul unei dezbateri la Realitatea TV, cum de UDMR a susţinut-o atât de mult timp pe Viorica Dăncilă ca premier.

Hunor a răspuns că “nu a fost o treabă uşoară”.

Liderul UDMR a explicat că este greu pentru un partid cu şapte la sută în Parlament să stea izolat şi, de aceea, permanent îşi caută parteneri.

“În aprilie am încheiat perioada când am avut acea colaborare parlamentară cu PSD-ALDE. Ei aveau majoritate şi fără noi, dar o formaţiune cu şapte la sută în Parlament nu poate sta izolată într-un colţ, ani la rând. Permanent îşi caută parteneri. Găseşte sau nu găseşte e altă treabă. Cum sunt partenerii? Nu decid eu, decide electoratul. Eu gătesc din ce am în bucătărie. Nu eu aduc în cămara aceste elemente. Parlamentul este oglinda fidelă a societăţii. Nu cred că există o societate angelică. Am gătit şi noi ce am găsit“, a precizat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.