Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, miercuri, că trebuie acceptată decizia CCR în legătură cu Avocatul Poporului, pentru că altfel ”facem ţara varză”. Vicepremierul consideră că ar trebui să fii un pic inconştient să deschizi acum din nou procedura de revocare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a afirmat, miercuri, că nu s-a discutat deloc în coaliţie despre revocarea Avocatului Poporului.

”Nu am avut nicio discuţie. Persoana domnului Fabian nu are nici legătură cu ce s-a întâmplat (...) Nu am discutat, nici nu o să discutăm despre acest subiect. Eu nu doresc nimic în acest moment legat de Avocatul Poporului. Ne place sau nu ne place, eu, ca un om democrat, accept toate deciziile instituţiilor statului, pentru că altfel facem ţara varză”, a declarat Kelemen Hunpr.

Întrebat dacă revocarea Avocatului Poporului este un subiect închis, Kelemen Hunor a afirmat: ”Este o decizie a CCR. Ar trebui să fii un pic inconştient să deschizi acum din nou procedura”.

CCR a decis că revocarea din funcţie a Avocatului Poporului este neconsttuţională, iar Renate Weber a revenit în funcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.