Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat, vineri, după întâlnirea cu Florin Cîţu, la sediul PNL din Modrogan, că s-a discutat dacă guvernarea poate continua împreună, el precizând că răspunsul a fost ”Da”. Liderul UMDR a mai afirmat că se lucrează la modificările care vor fi aduse programului de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi nu am discutat de structură şi de portofolii, am discutat dacă putemn continua împreună guvernarea şi răspunsul a fost Da”, a spus Kelemen Hunor. El a arătat că în cadrul întâlnirii nu s-a discutat despre portofolii sau nume de miniştri ci pe programul de guvernare. ”Am dat colegilor în lucru să completăm pe programul de guvernare. Mâine, echipele se vor întâlni şi vom definitiva programul. Despre structură vom discuta după finalizarea programului de guvernare”, a mai spus Kelemen Hunor. Preşedintele PNL, Florin Cîţu a anunţat că Nicolae Ciucă va veni cel mai probabil cu Cabinetul şi programul de guvernare luni sau marţi, în Parlament, audierile urmând a se desfăşura miercuri, iar votul în plenul reunit, joi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.