Vicepremierul Kelemen Hunor îi încurajează pe toţi cetăţenii români să se vaccineze, precizând că aceasta este singura modalitate pentru a ne întoarce la o viaţă “cât de cât normală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Kelemen Hunor a făcut miercuri rapelul la vaccinul anti-COVID-19 şi a afirmat că nu sunt probleme legate de acesta, nu există reacţii adverse şi că în câteva luni în România cazurile de infectare cu noul coronavirus vor fi puţine.  
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
“Am venit, am primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19. Vreau să încurajez pe toţi să meargă să se vaccineze, este singura modalitate să ne întoarcem la o viaţă cât de cât normală. Îi încurajez pe pedagogi, pe personalul din învăţământ să se vaccineze fiindcă avem nevoie să meargă copiii la şcoală, avem nevoie de o funcţionalitate cât de cât, dacă nu se poate 100% pentru copii şi nu putem pierde acest an şcolar, nu sunt reacţii adverse, nu există probleme legate de vaccin şi sunt convins că cum trece timpul oamenii şi cei sceptici vor avea încredere în această modalitate de a ne proteja de această pandemie şi sunt convins că în câteva luni în România cazurilor vor fi atât de puţine încât să ne întoarcem la o viaţă normală. Să aveţi în ştiinţă, să aveţi încredere în medici şi să aveţi încredere în acest vaccin, cel mai modern din istoria medicinei”, a declarat Kelemen Hunor după ce a făcut rapelul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.