Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, după alegerea miercuri a lui Manfred Weber la şefia PPE, că „Partidul Popular European poate rămâne puternic numai dacă lasă loc diversității de opinie şi este capabil să le integreze pe acestea şi UDMR vrea un „PPE de succes, dar pentru aceasta trebuie să ne întoarcem la tradiţii, la rădăcini şi să fim fideli moştenirii lui Wilfried Martens”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am ales un nou preşedinte în fruntea Partidului Popular European (PPE) în persoana lui Manfred Weber. Sper ca, de astăzi, să putem deschide un nou capitol în viaţa Partidului Popular şi cu aceasta să lăsăm în urmă practicile politice vechi şi rele din ultima perioadă. În provocările ce stau înaintea noastră, Partidul Popular European poate rămâne puternic numai dacă lasă loc diversității de opinie şi este capabil să le integreze pe acestea”, a scris Kelemen Hunor, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că „UDMR vrea un Partid Popular de succes, dar pentru aceasta trebuie să ne întoarcem la tradiţii, la rădăcini şi să fim fideli moştenirii lui Wilfried Martens. Îi doresc spor la muncă şi înţelepciune noului preşedinte ales!”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.