Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că „nu au fost strigăte” în cadrul negocierilor purtate sâmbătă pentru formarea unei coaliţii de guvernare. El susţine că Marcel Ciolacu nu a strigat, ci „poate a fost ferm”, subliniind că negocierile de acest fel nu se poartă „în şoaptă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu au fost strigăte. Probabil că... Nu, a fost foarte calm (Marcel Ciolacu – n.r.). Poate a fost ferm. Pe toate temele care erau în discuţie” a afirmat Kelemen Hunor, răspunzând unor întrebări, la finalul negocierilor. 
El a precizat că au vorbit „unii cu microfon, alţii fără microfon”.
„Vă daţi seama că o negociere nu se face în şoaptă”, a adăugat liderul UDMR.
Şedinţa în care PNL, PSD şi UDMR negociază structura noului Executiv a fost la un moment dat una extrem de tensionată. Din sala în care aveau loc discuţiile au putut fi auzite ţipetele preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, dar şi liderii PNL Gheorghe Flutur şi Rareş Bogdan au ridicat tonul. Disputele erau pe împărţirea ministerelor şi pe desfiinţarea SIIJ. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.